Workshops

Ik heb samen met lokale ondernemers uit de regio onderstaande arrangementen samengesteld. Het leuke is dat ik zo een compleet programma kan aanbieden. Lees snel verder voor meer informatie.

Arrangement boerengolf en wijnproeven

Ervaar het Groene Hart met boerengolf in het weiland. Sla met je klomp in zo min mogelijk slagen de bal in de hole. Lekker in de buitenlucht met een leuk speelelement. En daarna onder het genot van een glas wijn genieten van onze wijnworkshops.

Arrangement trommelen en wijnproeven

Muzikaal en actief bezig zijn? Boek een van de tweetal workshops die alles te maken hebben met trommelen, onder enthousiaste begeleiding van Patrick Streng. Buiten of binnen, deze workshop geeft veel plezier, en zal daarna na afgesloten worden met een ontspannen wijnworkshop.

Arrangement stadswandeling en wijnproeven

Wist u dat Montfoort een rijke historie heeft en dat er groep gepassioneerde gidsen zijn die je hier alles over kunnen vertellen? In deze stadstour hoor je veel leuke weetjes en zie je plekjes die je normaal niet opvallen. Na deze leuke wandeling sluiten we af met een wijnworkshop.

Arrangement lachen en wijnproeven

Lachen is gezond, goed voor de conditie, het maakt je gelukkiger en ontspant! Bente Adriaens is lachcoach, ze brengt de lach en positieve energie. Deze energie krijgt een vervolg in een wijnworkshop. Kunnen jouw lachspieren deze workshop aan?

Arrangement fotografie en wijnproeven

Heb jij oog voor detail? Maar lukt het je niet deze details mooi op de foto te krijgen? Nancy Zwaal is een bevlogen fotografe die haar passie en kennis graag op je overbrengt. Samen met jou gaat ze op zoek naar mooie plekjes in onze landelijke omgeving. Wie schiet het perfecte plaatje? Een glas wijn staat op je te wachten met vervolgens de wijnworkshop.

Arrangement vergaderen en wijnproeven

Vergaderen of brainstormen? Bij Proef & Plezier kan dit! En daarna ontspannen afsluiten met een wijnworkshop en eventueel aangevuld met een andere activiteit. Welke behoefte of wensen heb je, we denken graag mee!