Trommelen en wijnproeven

TonTrommelen

Op de plastic tonnen kan naar hartenlust getrommeld worden, ze zijn werkelijk onverwoestbaar. Onder de begeleiding van één trainer wordt er met veel humor en plezier een heus muziekstuk gemaakt, compleet met intro, grooves, breaks en een spetterend slot. Samenwerken, ritme en gevoel worden optimaal geactiveerd. Tijdsduur circa 1 uur.
Prijs: € 15,00 per persoon, minimaal 8 personen

Rommelen en Trommelen

De kracht van deze workshop zit hem in de combinatie van muziek maken en creatief bezig zijn door je eigen instrument te maken: van emmers, autobanden, houten latten, pvc-buis en nog veel meer. Samenwerking is nodig voor een goed resultaat. Teambuilding is onvermijdelijk. En uiteindelijk gaat iedereen naar huis met een aandenken, zijn of haar eigen unieke trommel! Tijdsduur circa 2 uur.
Prijs: € 25,00 per persoon, minimaal 8 personen

Patrick Streng is een echte vakman en gepassioneerd van slagwerk en zeer energiek en aanstekelijk bij het geven van zijn workshops. Met zijn eigen bedrijf heeft hij veel ervaring in het geven van drumlessen en workshops en treedt hij veel op met de slagwerkgroep Circle Percussion.
Er is voldoende ruimte op ons terrein om deze workshop te kunnen volgen hierdoor hoef je niet te verplaatsen.

Deze activiteiten zijn alleen te boeken in combinatie met een wijnworkshop of een wijn-spijs diner

Benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen?