MEER PLEZIER MET WIJN TIJDENS EEN WIJNPROEVERIJ

Proef en plezier organiseert leuke en vooral laagdrempelige wijnproeverijen op ieder niveau. Verrassende wijnen, een gezellige ambiance, een goed verhaal en vooral zonder poeha. 

Proeven

WIJNPROEVERIJ  
PROEVEN

Leuke laagdrempelige wijnproeverij om meer over wijn te weten te komen. Of je nu wel eens een glas wijn drinkt of nog nooit hebt gedronken, na deze avond is wijnproeven voor jou een feestje.

WIJNPROEVERIJ  
GENIETEN

Na de wijnproeverij proeven nieuwsgierig geworden? Geniet je ook zo van wijn en wat maakt het lekker? Ik ga op zoek naar de finesse van wijn en proef hierin de passie van de wijnmakers.

WIJNPROEVERIJK 
WIJN SPIJS

Beleef in onze Proefkelder de ultieme smaaksensatie van wijn en eten. Wij bieden diverse mogelijkheden en serveren hierbij de wijnen die het beste passen bij de gerechten.

WIJNPROEVERIJ 
DUURZAME WIJNEN

Drink bewust. Ook de wijnmarkt wordt steeds duurzamer. Biologisch, biodynamisch, fair trade, ecologisch; zie je door de bomen het bos niet meer? Vind de wijn die bij je past.

COMBINEER EEN WIJNPROEVERIJ MET EEN LEUKE ACTIVITEIT

Een bedrijfsuitje, familiedag, vriendenweekend of gewoon zin in een leuk dagje? Combineer een wijnproeverij dan met een leuke activiteit!

WIJNPROEVERIJ & STADSWANDELING

Wandel vanaf onze proefkelder in ongeveer 5-10 minuten naar het centrum van Montfoort. Daar beleef je onder begeleiding van een enthousiaste gids de schoonheid van de stad Montfoort.

Boerengolf

WIJNPROEVERIJ & 
BOERENGOLF

Lekker in de weilanden actief bezig zijn. Dat kan met boerengolf of voetgolf. Met de houten klomp of je voeten de bal in de hole krijgen, wie lukt dit met de minste slagen? Samenwerking, gezelligheid en lekker buiten zijn.

WIJNPROEVERIJ, 
VERGADEREN & TEAMBUILDING

Wil je uit de sleur van kantoor en een effectieve dag met uw team? In samenwerking met Boer Hans Activiteiten hebben wij de beschikking over geschikte vergaderruimtes en mogelijkheden voor leuke teambuilding activiteiten.