Calusari wijnen

Betaalbare klasse uit Roemenië
Calusarikopie

December is Calusari maand

De hele maand december:
6 halen, 5 betalen

Calusari, topwijnen uit Roemenië

Veel mensen weten het niet, maar in Roemenië maken ze prachtige wijnen. Al jarenlang is Calusari een van onze meest verkochte wijnen. Dat komt niet alleen door de scherpe prijzen, maar zeker ook door de mooie kwaliteit van deze wijnen.

Als eerste is er de smakelijke en volle Calusari Pinot Noir. Deze wijn weet menig wijnliefhebber te verbazen, zeker als je hem voor het serveren ligt koelt.

Maar ook de heerlijke zachte Calusari Merlot is een topper die vele liefhebbers kent. Verder is er natuurlijk de frisse Sauvignon Blanc; onze favoriet bij een zomerse salade in de zon. Dit zijn stuk voor stuk toppers in ons assortiment.

Maar de absolute bestseller in ons assortiment blijft de Pinot Grigio. Deze wijn doet het altijd goed op een gezellige borrel of tuinfeest. Heb je de Rose variant al eens geproefd? 

Calusari Rose

Calusari, een echte allemansvriend, mét karakter.

BESTEL ONZE CALUSARI WIJNEN ONLINE VOOR MAAR € 4,99

Calusari Pinot Noir

PINOT NOIR

Een heerlijke fruitige Pinot Noir. Op zijn best als je hem voor het serveren ligt koelt.

Calusari Pinot Grigio

PINOT GRIGIO

De absolute bestseller in ons assortiment. Een echte allemansvriend.

Calusari Chardonnay

CHARDONNAY

Een eigenzinnige, kruidige witte wijn met net genoeg karakter.

Calusari Rose

PINOT GRIGIO ROSE

De rose variant van onze bestverkochte wijn. Heerlijk met een mooi bord Paella!

Calusari Sauvignon Blanc

SAUVIGNON BLANC

Onze favoriet! Deze heerlijk frisse en fruitige Sauvignon zal velen verbazen.

0035553_calusari-merlot[1]

MERLOT

Een fluweelzachte wijn. Wij kennen niemand die hier niet van kan genieten.

Calusari Cabernet Sauvignon

CABERNET SAUVIGNON

Een heerlijke Cabernet Sauvignon waar de Fransen jaloers op zouden worden.

De Wijngaarden van Cramele Recas

De prachtige wijngaarden van Cramele Recas waar deze wijnen worden gemaakt zijn eigendom van de Engelsman Philip Cox en zijn Roemeense vrouw Elvira. Samen hebben ze vanaf de oprichting in 1998 veel tijd gestoken in het transformeren van hun stukje druivenwijngaard. 

Met een productie van ongeveer 20 miljoen liter wijn per jaar is Cramele Recas het derde grootste wijnhuis in Roemenië. Veel van deze wijnen vinden hun weg naar Groot-Brittannië, echter ook Nederland is een belangrijke markt voor dit wijnhuis. 

Ondanks de grootte van dit wijnhuis worden geen concessies gedaan aan de kwaliteit. De prachtige wijngaarden zijn een combinatie van oudere wijnplanten en recentere aanplant. Dankzij de vele moderniseringen en verbeteringen weet dit wijnhuis de kwaliteit continu op pijl te houden. Tot slot worden regelmatig wijnmakers van over de hele wereld ingevlogen om met het team samen te werken. 

CalusariWijnhuis
Welkom bij Proef en plezier
Wij verkopen geen alcohol aan klanten onder de 18 jaar oud en controleren je leeftijd bij twijfel. Ben jij 18 jaar of ouder?