Wijnproeverij in Woerden

Wijnproeverij in Woerden

Op een leuke en laagdrempelige manier kennismaken met wijn in Woerden? Wij helpen u graag met een wijnproeverij op maat.

Wijnproeverij genieten

Na de workshop proeven nieuwsgierig geworden? Geniet je ook zo van wijn en wat maakt het lekker? Ik ga op zoek naar de finesse van wijn en proef hierin de passie van de wijnmakers, unieke streken en mooie wijnlanden. Je krijgt 6 mooie unieke wijnen te proeven, vriendelijk geprijsd met diverse bijbehorende hapjes om de wijn-spijs te ervaren. Ga ook de uitdaging aan je smaak verder te prikkelen.

Wijnproeverij genieten

Na de workshop proeven nieuwsgierig geworden? Geniet je ook zo van wijn en wat maakt het lekker? Ik ga op zoek naar de finesse van wijn en proef hierin de passie van de wijnmakers, unieke streken en mooie wijnlanden. Je krijgt 6 mooie unieke wijnen te proeven, vriendelijk geprijsd met diverse bijbehorende hapjes om de wijn-spijs te ervaren. Ga ook de uitdaging aan je smaak verder te prikkelen!

Wijnproeverij Franse wijnen

Ik ‘neem je mee’ door de beste Franse wijngaarden & streken in deze ‘wijntour’ door Frankrijk. Laat je verrassen en ervaar het bourgondische Franse leven.